Trainingen

Dinsdag: Sporthal Provil
18u30 - 20u00: MMA
20u00 - 21u00: Cardio Kickboksen
Woensdag: Sporthal Provil
19u30 - 20u30: Thaiboksen
Donderdag: Sporthal Provil
18u30 - 20u00: MMA
20u00 - 21u00: Cardio Kickboksen
Zaterdag:Dojo Soeverein
14u00 - 15u00:Heavy Bag Training

Locatie

Dojo Soeverein:
Sportveldenstraat 10, 3920 Lommel

Sporthal Provil:
Duinenstraat 1 , 3920 Lommel

Contact

Lesgever / Voorzitter

Secretaris

Wilfried Van Engeland Andy Borrenberghs
Regent Lichamelijke Opvoeding
Fitness-instructeur
GSM: +32 495 10 30 70 GSM: +32 495 25 88 91

B.K.B.M.O.

Onze club is ingeschreven onder de Vlaamse organisatie van B.K.B.M.O.:
V.K.B.M².O. = Vlaamse Kickboxing, Muay Thai & MMA Organisatie

Clubregels

1. Iedereen is op tijd aanwezig in de les. Minstens een 5-tal minuten voor het aanvangsuur. Indien te laat, zal hij/zij wachten in kniezit aan de mat tot de trainer toelating geeft om de les te mogen volgen.
2. Op teken van de trainer stelt men zich op om te groeten.
3. Hygiëne en lichaamsverzorging zijn zeer belangrijk. Om deze reden moeten kledingstukken en beschermingsmaterialen proper zijn. Onaangename geurtjes en lange nagels zijn uit den boze.
4. Beschermingsmaterialen moeten aangekocht en gedragen worden door de leden:
- Boks- en MMA-handschoenen
- Scheenbeschermers
- Kruisbeschermer
- Tandbeschermer
5. Trainen onder invloed van alcohol of drugs wordt niet toegestaan. Bij medicatie, al dan niet op voorschrift, zal het afgewogen worden of dit verantwoord is. Vraag steeds of de medicatie die U neemt niet op de dopinglijst staat. Hierdoor voorkomt men onaangename verrassingen, zou U gecontroleerd worden bij een training of een wedstrijd. De bevoegde controle-instanties zouden kunnen overgaan tot schorsing en/of een boete opleggen.
6. Indien men de trainingsruimte verlaat , steeds de trainer verwittigen.
7. Respect en sportief gedrag dragen wij hoog in het vaandel, zowel t.o.v. je trainer, je trainingspartners alsook het materiaal dat je gebruikt. Onsportief gedrag of agressie, op eender welke manier in de club of daarbuiten, kan leiden tot schorsing van de trainingen zonder terugbetaling van de lidmaatschapsbijdrage.
8. Het is niet toegelaten om de aangeleerde technieken aan te wenden buiten sportverband, behoudens wettige verdediging.
9. De trainingsruimte wordt steeds netjes achtergelaten. Flesjes, plakband, enz. worden na de training in de voorziene afvalbak geworpen. Indien men de mat vuil maakt, zal deze proper gemaakt worden door de betrokken personen.
10. Elk lid moet verzekerd zijn om aan de trainingen deel te mogen nemen. Zie verzekeringspolicy op de site van FROS.be.
11. Elk lid moet zijn lidmaatschapsbijdrage betaald hebben om te sporten.
12. De trainer heeft altijd het laatste woord. Er wordt niet gediscussieerd op matten. De trainer heeft op dat moment altijd gelijk.