Team Confidense MMA Cardio KMA Boot Camp Lommel

De Corona heropstart

spelregels

Omdat we de veiligheid van al onze leden en hun geliefde zoveel mogelijk in acht nemen tijdens de heropstart hebben we een aantal regels opgesteld waar iedereen die zich opgeeft voor de heropstart trainingen zich aan moet houden.


Dit zijn de regels waar iedereen zich aan moet conformeren:


  • Alle lessen worden door de leden individueel vooraf gereserveerd via een PB aan Wilfried, zo kunnen wij een rooster maken waarin exact staat wie tijdens welke les wordt verwacht. Dit rooster wordt telkens op deze pagina en de FB pagina gepubliceerd.
  • Voor iedere training zetten wij een persoonlijk trainingsgebied uit per lid. Op deze manier kan de 1.5meter regel voor iedereen prima worden gegarandeerd.
  • Kom niet eerder dan de afgesproken tijd naar de trainingslocatie ! Max 5 min voor aanvang!
  • Ga thuis voorafgaande aan de training naar het toilet.
  • Was voor de training je handen goed.
  • Gebruik alleen je eigen materiaal, deel dus bv geen handdoek of drinkbus.
  • Je kunt niet douchen en omkleden op de locatie, doe dit dus thuis.
  • Er mogen geen andere personen aanwezig zijn op de training, dus ook niet om toe te kijken !
  • Ga na de training direct naar huis, om daar jezelf te douchen.


Per training is er de coach en een specifieke Corona-Leider, deze is verantwoordelijk voor het naleven van de regels, volg zijn of haar aanwijzingen dus altijd netjes op. Op de lijst staat duidelijk wie dit is voor welke training.


ps: Vergeet niet een sportmat of grote handdoek mee te nemen.Voor mensen met een abonnement verandert er in principe niks, zodra zij weer komen sporten gaat het abonnement weer in (we hebben 

Voor mensen met een abonnement verandert er in principe niks, zodra zij weer komen sporten gaat het abonnement weer in (we hebben dit tijdelijk bevroren tijdens de Corona periode).


Mochten zij zich hebben ingeschreven voor een les en plots door omstandigheden niet kunnen komen, graag minimaal 24H voor de training bij Wilfried persoonlijk afmelden via whats app / SMS / of PB.


Voor mensen met een beurten kaart verandert er ook niet veel, zodra zij zich aanmelden gaat de beurtenkaart in werking.

LET OP : Indien je niet kunt komen op de aangemelde training en je hebt je later dan 24H voor de training afgemeld, gaat er wel een beurt van je kaart!