Team Confidense MMA Cardio KMA Boot Camp Lommel

Laatste nieuws

Yes, we mogen na een lange tijd weer voorzichtig gaan sporten....

17-05-2020Na een lange periode vol onzekerheid, die helaas nog niet is afgelopen, zien we gelukkig al weer wat kleine zonnestraaltjes door het donkere wolkendek heen stralen.


De veiligheidsraad heeft besloten dat er vanaf 18 Mei weer de volgende activiteiten mogen worden opgestart:


Regelmatige trainingen en lessen in de buitenlucht, op voorwaarde dat:

  • Er geen fysiek contact plaatsvind.
  • Deze in georganiseerd verband plaatsvinden, d.w.z. enkel georganiseerd door een club of vereniging.
  • Het een groep van maximum 20 personen per sessie is.
  • er steeds een trainer of een meerderjarige toezichter aanwezig is, en
  • Er steeds een afstand van 1,5 meter tussen elke persoon kan worden gerespecteerd.

 

Omdat we onze leden graag weer een sportieve les willen kunnen aanbieden hebben we een locatie gezocht en heeft Wilfried een training samengesteld die voldoet aan de eisen en waar we onze conditie weer mee kunnen gaan terugbrengen naar de “voor ”corona tijd.


Voor alle info : Kijk onder Heropstart Corona.Lommel corona afgelast sporten MMA


Wegens het corona virus zijn alle trainingen tot 3 April uitgesteld. 

13-3-2020


                    🚨🚨🚨laatste nieuws🚨🚨🚨


Door de maatregelen van de nationale Veiligheidsraad zijn we genoodzaakt om alle trainingen tot 3 April te annuleren .

De training van as zaterdag zal dus ook NIET doorgaan.


Omdat ook alle evenementen geen doorgang mogen hebben is ook het gala waar Nick moest vechten afgelast.


Zodra er iets verandert houden we jullie op de hoogte.

Nick Mertens Lommel MMA

Nick Mertens zijn MMA debuut op SFC 15


Op zaterdag 21 maart zal onze vechter Nick Mertens zijn MMA debuut maken op het Strairdown Fighting Championship gala te Deurne.


Nick zal het in de octagon opnemen tegen Amir Marouane van Perfect Team.


Omdat we natuurlijk zoveel mogenlijk suporters aanwezig willen hebben om onze Nick te steunen hopen we op een grote opkomst. Kaarten zijn te verkrijgen a €35.- bij Nick, of op het gala zelf aan de deur (mits er nog kaarten zijn).


Voor meer informatie over het gala en de line -up kun je terecht op de website van het gala : www.staredown-fc.com.


FiDense start met : Back on Track BOOTCAMP

10-3-2020


Back On Track staat voor een sport-, voedings- en motivatiesysteem waarmee wij zoveel mogelijk mensen willen helpen om terug op het goede spoor te geraken. 


Back On Track zal jou begeleiden,  ondersteunen en opvolgen, zodat je altijd ons steuntje in de rug hebt wat ervoor zorgt dat opgeven dit keer geen optie is.


Wij laten jullie niet zomaar eender welk crashdieet doen met als gevolg dat rampzalig gevoel zonder energie te zitten, en waar je lichaam niet de nutriënten (bouwstoffen) binnen krijgt die je juist enorm nodig hebt om af te kunnen vallen en een gezond lichaam op te bouwen.


Lees meer..

KidsMartialArts

4-3-2020


Op woensdag 4 maart zijn we gestart met onze eerste KMA les, dit is... 


Lees meer..

Kickbox wedstrijd Gerd Geypen op Fights @ the Border in Lommel

14-12-2019

Op zaterdag 14 december in een bomvolle Soeverein te Lommel ....      Lees meer..Gezellig uitstapje club leden

Februari 2019


Na een harde workout moet je ook soms even samen kunnen ontspannen. Met een grootte groep ConFiDense leden hebben we samen een gezellige avond gehad in het centrum van Lommel.


Lees meer..

MMA debuut Jarne Willekens

Maart 2017


Tijdens het Staredown FC gala in Deurne heeft onze vechter Jarne Willekens zijn octagon debuut gemaakt....


Verder lezen..

Team ConFiDense start met :

Back On Track BOOTCAMP.

10-3-2019


Back On Track staat voor een sport-, voedings- en motivatiesysteem waarmee wij zoveel mogelijk mensen willen helpen om terug op het goede spoor te geraken.


Back On Track zal jou begeleiden,  ondersteunen en opvolgen, zodat je altijd ons steuntje in de rug hebt wat ervoor zorgt dat opgeven dit keer geen optie is.

Wij laten jullie niet zomaar eender welk crashdieet doen met als gevolg dat rampzalig gevoel zonder energie te zitten, en waar je lichaam niet de nutriënten (bouwstoffen) binnen krijgt die je juist enorm nodig hebt om af te kunnen vallen en een gezond lichaam op te bouwen.


Je hebt de juiste hoeveelheid beweging en brandstoffen nodig om veel vet te verbranden (af te slanken) en het lichaam op te bouwen in de vormen die jij graag ziet.


Je hoort het overal .... let op je voeding zeggen ze .... ga meer sporten roepen ze ....


En gelijk hebben ze.  Sporten en gezonde voeding zijn een topcombinatie voor een slanker, fitter, langer en gezondere levensstijl.

Hier gaat Back On Track jullie mee helpen.


De sleutel van ons succes zijn de kenmerkende Afterburn-trainingen, eenvoudige voeding en ondersteuning bij elke stap.


En natuurlijk een gediplomeerde coach die je stap voor stap begeleid


Team ConFiDense start met :

Kids Martial Arts

4-3-2020


Op woensdag 4 maart zijn we gestart met onze eerste KMA les, dit is de eerste kennismaking voor kinderen met de grondbeginselen van de diverse verdedigingssporten.


Wil jij ook dat jouw kind wat meer zelfvertrouwen krijgt, werkt aan zijn conditie, en zich prettig voelt in een leuke groep met leeftijdsgenootjes ?

Team ConFiDense Lommel is gestart met speciale lessen voor kinderen, die kennis willen maken met de wereld van Martial Arts.


Onder leiding van een gediplomeerd Regent Lichamelijke Opvoeding en houder van diverse vechtsport graderingen zijn we gestart met Kids Martial Arts.

Kom vrijblijvend eens kijken of meedoen, zodat jij en je kind kunnen ervaren wat deze leuke en sportieve lessen inhouden.


We zien je graag op Woensdag of Zaterdag, en breng gerust een vriend of vriendinnetje mee.Kickbox wedstrijd Gerd Geypen op Fights @ the Border in Lommel

14-12-2019


Op zaterdag 14 december in een bomvolle Soeverein te Lommel was het weer tijd voor het jaarlijkse kickboks gala georganiseerd door Olaf Bekkers en zijn sportschool Siam-Ni. 

 

Gerd had zich aangeboden om op de korte termijn van 3 weken in te vallen voor de geblesseerde Rocky Fonteyn. Na een zware test sessie hebben we het akkoord gegeven om hem de ring in te laten stappen. Gerd zijn drive voor deze wedstrijd was groot en als vertegenwoordiger van onze club heeft hij zijn mannetje goed gestaan.

 

Gerd mocht aantreden tegen Koen Raymaekers een vechter van Siam-Ni. Voor Gerd zijn eerste kickboks partij (wel al 1 MMA partij gedraaid), en voor Koen ook. Gerd kwam heel sterk uit de startblokken en raakte Koen een paar keer goed met zijn linkse. Koen bleek over een enorm vechtershart te beschikken en kwam na iedere impact weer vol vuur terug.

 

De jury heeft deze wedstrijd als onbeslist beoordeeld.

 

Gerd heeft super gevochten en de eer van de club op een mooie manier verdedigt.

Gezellig uitstapje club leden


Februari 2019


Na een harde workout moet je ook soms even samen kunnen ontspannen. Met een grootte groep ConFiDense leden hebben we samen een gezellige avond gehad in het centrum van Lommel.Onder het genot van een hapje en een drankje hebben we gezellig wat bij kunnen kletsen en was het natuurlijk een mooie gelegenheid om elkaar ook naast het sporten iets beter te leren kennen.


De harde feest kern heeft het tot in de kleine uurtjes volgehouden met drank en dans, terwijl de andere helft hun bedje al had opgezocht.


Met speciale dank aan het feest comité.

.

MMA debuut Jarne Willekens


Maart 2017


Na een goede voorbereiding waar we de nadruk hebben gelegd op het grondwerk wat bij Jarne al een goede basis had, was het tijd om de octagon in te stappen en te kijken wat al die training heeft gebracht.


Jarne startte fanatiek, maar was in de eerste minuut wel even onder de indruk van de impact met de kleine handschoenen.


Gelukkig heeft Jarne een echte doorzetters mentaliteit en herpakte zich erg snel. Zijn staande werk tegen de kooi was erg impactvol, zijn knieën waren goed geplaatst en kwamen door. Zijn take down was ook erg strak, en op de grond had hij de touwtjes in de handen.


Dit was ook het beeld wat de jury had, na de laatste gong werd Jarne dan ook terecht uitgeroepen tot winnaar.


We zijn erg trots op dit resultaat en hopen dat er nog een mooi vervolg aan komt, al zal zijn opleiding de komende periode veel tijd in beslag nemen.