Team Confidense MMA Cardio KMA Boot Camp Lommel
MMA Lommel Cardio Kickboksen bootcamp www.team.confidense.be

Kids Martial ArtsWil jij ook dat jouw kind wat meer zelfvertrouwen krijgt, werkt aan zijn conditie, en zich prettig voelt in een leuke groep met leeftijdsgenootjes ?

Team ConFiDense Lommel is gestart met speciale lessen voor kinderen, die kennis willen maken met de wereld van Martial Arts.

Onder leiding van een gediplomeerd Regent Lichamelijke Opvoeding en houder van diverse vechtsport graderingen zijn we gestart met Kids Martial Arts.


Kom vrijblijvend eens kijken of meedoen, zodat jij en je kind kunnen ervaren wat deze leuke en sportieve lessen inhouden.

We zien je graag op Woensdag of Zaterdag, en breng gerust een vriend of vriendinnetje mee.Wat is KMAKMA is het op een speelse en luchtige manier kinderen tussen de 7 en 14 jaar kennis laten maken met  diverse onderdelen van meerdere verdedigingen sporten. We leren ze de basis van Judo, zoals val breken, houtgrepen en worpen. De eerste technieken van kickboksen, zoals stoten en trappen op een zak of kussen (geen full contact !!!). Het aanvoelen van je partner op de grond en deze proberen te controleren zoals in het Braziliaans Jiu Jitsu. En nog veel meer basis technieken uit andere sporten, die ervoor zullen zorgen dat de kinderen een sterker zelfvertrouwen krijgen.

Natuurlijk is dit alles omkadert met het respect en de regels die bij het beoefenen van deze sporten hoort, en zijn alle aangeleerde technieken alleen voor op de mat.


De lessen worden allen gegeven onder leiding van een gediplomeerde sportleraar.


Een kleine samenvatting van onze eerste KMA lessen